The Legal Lounge

Bijeenkomst 27 maart a.s.

Wil jij het jaar starten met het aanscherpen van jouw soft skills? Meld je dan nu aan voor de Legal Lounge bijeenkomst op dinsdag 27 maart a.s. en kom erachter hoe jij als bedrijfsjurist alle zintuigen kunt prikkelen in het contact met de in- en externe klant.

Misschien vraag je je af wat kun je als bedrijfsjurist nu met multizintuiglijke merkbeleving? Het lijken twee werelden die ver van elkaar af liggen. Niets is echter minder waar! 

We beleven de wereld via onze vijf zintuigen. Op basis hiervan beoordelen we of we veilig zijn, of we ons op ons gemak voelen en of we ergens graag terugkomen. Welk zintuig de voorkeur heeft is daarbij per persoon verschillend. Uit jarenlang onderzoek blijkt dat het bewust inzetten van zintuiglijke prikkels de dynamiek zodanig positief kan beïnvloeden dat de (interne en externe) klant zich sneller en meer op zijn/haar gemak zal voelen en de besproken informatie beter onthoudt. Daarnaast zal de klant in het vervolg eerder geneigd zijn jou als sparringpartner in een vroeg stadium bij het proces te betrekken.

Programma: soft skills en ontwikkelingen arbeidsrecht
Tijdens de komende bijeenkomst van Legal Lounge geven we je nieuwe inzichten in hoe jij als bedrijfsjurist jouw zintuigen inzet in het contact met de (interne en externe) klant. Welke rol spelen jouw waarnemingen in het verbinden met jouw klant. Ben jij een ziener? Ben jij een hoorder? Je krijgt handige tools en tips om het beste uit jezelf te halen, zodat jij als bedrijfsjurist je rol als sparring partner in de organisatie versterkt. Kortom, een informele middag waarin de ontwikkeling van jouw social skills centraal staat. Daarnaast word je door Marxman Advocaten bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van het arbeidsrecht, waaronder over de verstoorde arbeidsrelatie en mediation. 

Locatie & tijdstip
De bijeenkomst vindt plaats bij Smarter Talents, Printerweg 10 in Amersfoort. De bijeenkomst start om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Na afloop praten we graag met jou na tijdens de netwerkborrel. Laat je verrassen door deze inspirerende ruimte bij Smarter Talents die tijdens deze Legal Lounge bijeenkomst een beroep zal doen op de zintuigen.

Aanmelden?
Je kunt je snel en eenvoudig aanmelden door hier te klikken of door deze mail te beantwoorden. Jij komt toch ook? ken.