The Legal Lounge

Bijeenkomst 23 november a.s.

'Zintuiglijke waarnemingen en menselijke interactie'

Wat kun je als bedrijfsjurist nu met multizintuiglijke merkbeleving? Dit is misschien de eerste vraag die bij je op komt en het lijken inderdaad ook twee werelden die ver van elkaar af liggen. Niets is echter minder waar! Meld je nu aan voor de Legal Lounge bijeenkomst op 23 november aanstaande en kom erachter hoe je als bedrijfsjurist alle zintuigen kunt prikkelen in het contact met de in- en externe klant.


            

 

We beleven de wereld via onze vijf zintuigen. Op basis hiervan beoordelen we of we veilig zijn, of we ons op ons gemak voelen en of we ergens graag terugkomen. Welk zintuig de voorkeur heeft is daarbij per persoon verschillend. Uit jarenlang onderzoek blijkt dat het bewust inzetten van zintuiglijke prikkels de dynamiek zodanig positief kan beïnvloeden dat de (interne en externe) klant zich sneller en meer op zijn/haar gemak zal voelen en de besproken informatie beter onthoudt. Daarnaast zal de klant in het vervolg eerder geneigd zijn jou in een vroeg stadium bij het proces te betrekken.

 

Tijdens de komende bijeenkomst van Legal Lounge geven we je nieuwe inzichten in hoe jij als bedrijfsjurist jouw zintuigen inzet in het contact met de (interne en externe) klant. Welke rol spelen jouw waarnemingen in het verbinden met jouw klant. Ben jij een ziener? Ben jij een hoorder? Je krijgt handige tools en tips om het beste uit jezelf te halen, zodat jij als bedrijfsjurist je rol als sparring partner in de organisatie versterkt.

 

Kortom, een informele middag waarin de ontwikkeling van jouw social skills centraal staat. Laat je verrassen door de inspirerende ruimte bij Smarter Talents die tijdens deze Legal Lounge bijeenkomst een beroep zal doen op de zintuigen. Irene Luijt, arbeidsrechtadvocaat bij Marxman Advocaten, praat je kort bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van het arbeidsrecht, waaronder over de verstoorde arbeidsrelatie en mediation. 

De bijeenkomst vindt plaats bij Smarter Talents, Printerweg 10 in Amersfoort. Je kunt je snel en eenvoudig via e-mail aanmelden via info@thelegallounge.nl. De bijeenkomst start om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Na afloop praten we graag met jou na tijdens de netwerkborrel. 

Jij komt toch ook?