The Legal Lounge
   

  Over Legal Lounge

  Wat doen we?

  Het doel van Legal Lounge is om voor juridische professionals een informeel forum te creëren waar bedrijfsjuristen van profit en non-profit organisaties elkaar ontmoeten, inhoudelijke kennis en ervaringen kunnen uitwisselen, en zowel hun kennis als hun netwerk kunnen vergroten.

  Legal Lounge is een netwerk- en kennisorganisatie van beroepsgenoten die elkaar niet of zelden treffen in andere verbanden. Tijdens onze bijeenkomst komen bedrijfsjuristen bij elkaar om kennis te vergaren en om met elkaar en juridische (en andere) deskundigen te sparren op hun vakgebied. Diverse sprekers geven tijdens deze bijeenkomsten een lezing. De bijbehorende website biedt leden ook toegang tot vakinformatie en via onze Legal Lounge LinkedIn Groep kunnen zij hun mening of vraag op juridisch vlak delen met vakgenoten.


  Legal Lounge is bedoeld voor bedrijfsjuristen en hbo/wo geschoolde juridisch medewerkers van middelgrote tot grote ondernemingen. Ook personen die zelfstandig op detacheringsbasis werkzaamheden voor ondernemingen verrichten en die geen advocaat zijn dan wel niet als jurist in dienst zijn bij een advocatenkantoor zijn welkom.

   

  Legal Lounge kent een gratis basislidmaatschap. Daarnaast is er een pluslidmaatschap dat € 150,00 per jaar kost. Meer informatie over beide soorten lidmaatschappen vindt u onder kosten.


  Wie zijn wij?

  Legal Lounge is een stichting en in 2009 opgericht door Marxman Advocaten die de rol speelt van organisator, facilitator en adviseur. 


  Contact

  Legal Lounge

  Postbus 1236

  3800 BE Amersfoort

  (033) 450 80 00

  info@thelegallounge.nl

   

  Lees hier de algemene voorwaarden voor deelname aan the Legal Lounge.